eAsiointi

Tervetuloa eAsiointi-palveluun!


eAsioinnissa voit täyttää ja lähettää ansiopäivärahahakemuksesi ja liittää siihen tarvittavat selvitykset. eAsioinnissa voit myös tarkastella päivärahan hakemiseesi liittyviä asioita ja muokata järjestelmässä olevia henkilötietojasi.

eAsiointiin kirjautuminen muuttui 1.11.2016

eAsiointiin kirjautuminen pankkitunnuksilla on poistettu käytöstä, ja kirjautuminen tehdään käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäessäsi eAsiointia ensimmäistä kertaa uudella kirjautumistavalla, sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Rekisteröidy-painikkeen kautta. Varmista, että rekisteröintiruudun ehdottama sähköpostiosoite on kohdallasi oikein. Mikäli ko. osoitekenttä on tyhjä tai osoite on virheellinen, kirjoita kenttään oikea sähköpostiosoitteesi. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnuksesi lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Jatkossa kirjaudut eAsiointiin tämän sähköpostiisi saamasi käyttäjätunnuksen sekä rekisteröitymisen yhteydessä luomasi salasanan turvin. Mikäli unohdat salasanan, voit luoda uuden salasanan Unohditko salasanasi? -painikkeen kautta.

Kirjaudu järjestelmään

Käyttäjätunnus:
 
Salasana:
 
Rekisteröidy käyttäjäksi

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa järjestelmään Sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi alla olevan Rekisteröidy-painikkeen kautta.
Oletko unohtanut salasanasi?

Voit tarvittaessa luoda uuden salasanan alla olevan painikkeen avulla.